23-02-2016

meredith

Kinderspel om de ringen aan een touwtje te krijgen zoals u ziet, het is heel wat lastiger om bezit van deze ringen te behouden, Meer dan de helft van deze streng ringen zal op gaan aan de roofvogels, als ze 1 voor 1 van het hok verdwijnen heb je er geen erg in hoeveel het aan het eind van het jaar daadwerkelijk zijn, maar als ik de helft van deze partij ringen af ga halen besef ik dat het er wel verdomd veel zijn.

oude 842

De stamdoffer van de Gebr van den Brande stevig op zijn nest, gekoppeld aan een zus van the Hunter maar weer hopen op een wonder met vleugels, hij is oa vader van de super 219 met 5x 1e provinciaal en grootvader van de Diamant van de Gebroeders van den Brande

507

en hier de zoon van de 213 op de 2e ronde, de 213 die naar mijn mening met 9x de 1e prijs de beste Noyonduif van Belgie is van de afgelopen 3 jaar. De 213 was in 2015 outstanding met bijna wekelijks de eerste prijs in het Diamantverbond en gaat dit jaar naar de kweek. Zijn lange erelijst zal dus niet nog imposanter worden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.