15-12-2012

De afgelopen weken de prijsuitreiking van onze afdeling 10 bezocht en de manifestatie van afdeling Friesland. In Grolloo werd de feestavond van afdeling 10 goed bezocht, de zaal zat tot aan de laatste stoel vol. Hoewel het entertainment wel te wensen overliet werd het een gezellige avond. Opmerkelijk om te zien was dat relatief onbekende namen dikwijls naar het podium mochten om hun prijzen in ontvangst te nemen en de namen die we kennen van PIPA ed. eigenlijk niks hadden gewonnen. Komt hier dan het fenomeen naamduif vandaan?
Bij de manifestatie van afdeling Friesland was het weer oude jongens krentenbrood zoals ze dat noemen, veel bekenden gesproken en nieuwe mensen leren kennen. Helaas werd de middag door veel minder mensen bezocht dan vorig jaar, maar goed het gaat erom wie er wel is.
Op de hokken is het komkommertijd, er wordt nog niet gekoppeld en de verzorging is minimaal. Is ook nodig wanneer je in het volle seizoen er serieus mee bezig bent, de boog kan niet altijd gespannen staan. Deze winter zijn er (tegen de bedoeling in) nog een aantal duiven aangeschaft om de kweekhokken te versterken, hierover later meer.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.